DESPRE NOI

Solutii personalizate. Tehnologie avansată.


Venim in sprijinul fiecarui pacient cu solutia optima de tratament si reconstructie. Dispunem de o tehnologie avansata si cautam mereu sa fim la curent cu cele mai noi tehnici si proceduri abordate in medicina dentara.

 
DENTAL ALLIANCE

Soluțiile cele mai potrivite pentru sănătatea ta dentară

Pasiune și dedicare. Implicare, determinare și cunoașterea constantă a celor mai avansate tehnici și proceduri din medicina dentară.

Sunt apectele care au stat la baza formării echipei noastre. Peste 25 de medici specialiști cu experiență vastă în domeniu, alături de un personal medical dedicat, împreună oferind servicii complete din toate ramurile medicinei dentare: stomatologie generală, stomatologie pediatrică, implantologie, ortodonție și estetică dentară.

În continuarea serviciilor oferite,  dispunem de propriul laborator de tehnică dentară și radiologie dentară 3D, întrunind astfel într-un singur loc toate serviciile medicale dentare. Indiferent de situația cu care se confruntă un pacient, în cadrul clinicii noastre poate beneficia de orice serviciu stomatologic.  

Dispunem de tehnologia avansată și aparatura medicală de ultimă generație pentru a reuși să ne ridicăm la cele mai înalte standarde și așteptări, iar expertiza medicilor își spune cuvântul la fiecare caz în parte.

Respectăm îndeaproape standardele de calitate și cele mai stricte criterii de igienă pentru a asigura desfășurarea procedurilor medicale în condiții de siguranță pentru pacienți.

La Dental Alliance ținem cont de nevoile fiecărui pacient, asigurând confortul și încrederea necesară unei experiențe pozitive în cabinetul stomatologic. Evaluăm și venim cu soluția cea mai potrivită pentru fiecare caz în parte, punând la dispoziția pacientului toate informațiile și alternativele optime. Consiliere adecvată, tratamente și proceduri stomatologice eficiente, astfel încât rezultatul final să fie cel mai bun.

CONTACTEAZĂ-NE

Specialiștii noștri de top așteaptă să te ajute!


VREAU O PROGRAMARE