ESTETICĂ DENTARĂ

Albirea dentară


este una dintre cele mai solicitate proceduri de estetică dentară din cabinentul stomatologic. Este demonstrat faptul că un zâmbet strălucitor influențează percepția celorlalți despre noi și, deci, și relațiile sociale. Așa că nu este de mirare de ce peste 80% dintre oameni își doresc dinți mai albi, după cum arată statisticile.

Ca și metode utilizate există albirea profesională cu lampa UV în cabinet, albirea cu gutiere la domiciliu recomandată ca manopera de întreținere după realizarea albirii profesionale în cabinetul stomatologic. Albirea profesională cu lampa UV este un procedeu rapid, gingia și părțile moi fiind protejate prin izolare. Dinții se pot deschide cu până la 10 nuanțe.


VREAU O PROGRAMARE

Bijuteriile dentare

Reprezintă o noua tendință în domeniul stomatologic al ultimilor ani. Tot mai multe persoane de sex feminin apelează la aceste artificii decorative pentru a-și pune în valoare dantura frumoasă și zâmbetul strălucitor.

Procedura de aplicare a acestor bijuterii dentare este una foarte simplă, iar dintele nu va fi afectat. Nu se intervine absolut deloc asupra acestuia, nu se folosește freza, iar adezivul este biocompatibil. Este foarte important să știi că aceasta manoperă nu doare. Se folosește doar instrumentul cu jet de aer, care-ți va păstra dintele respectiv uscat. Așadar, smalțul nu va fi afectat în niciun fel.

Fațetele dentare

Sunt protecții unidentare din materiale biocompatibile, sub forma de pelicule subțiri, rezistente și durabile ce au ca scop estetica dentară. Materialele rezistente sunt cele care fac din fațetele dentare produse ce pot avea proprietăți masticatorii asemănătoare dintelui sănătos, protejând structura sa naturală.

Proprietățile fațetelor dentare diferă în funcție de tipul ales. Există trei feluri de fațete dentare folosite în zilele noastre:

• Fațete ceramice: cu transluciditate mare, apropiate de culoarea naturală a dintelui și duritate ridicată.

• Fațete pe suport de zirconiu: sunt în general utilizate în cazul lucrărilor dentare complexe, variantele de nuanțe fiind limitate, însă durabilitatea este crescută.

• Fațete din material compozit: reprezintă o alternativă mai puțin costisitoare, rapid de realizat și aplicat, de regulă fiind utilizată ca soluție temporară din cauza rezistenței scăzute.

CONTACTEAZĂ-NE

Specialiștii noștri de top așteaptă să te ajute!


VREAU O PROGRAMARE