SERVICII OFERITE

Implantologie orală


Implantologia este baza restaurării și recuperării, deoarece oferă suportul necesar pentru protetică, fiind cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților care au fost pierduți. Mai mult, este indicată nu doar în scop estetic și funcțional, ci și pentru prevenirea sau stoparea resorbției osoase.


VREAU O PROGRAMARE

 
TRATAMENT

Importanța implantelor dentare

Există numeroase argumente care vin în sprijinul alegerii implanturilor dentare. În primul rând, prin inserția de implanturi se oprește sau, dacă se acționează la timp, se previne resorbția osoasă. Pot fi prevenite: migrația dinților învecinați și antagoniști și retracția gingiei. Prin alegerea acestei soluții este protejată dantura existentă, deoarece nu sunt necesare intervenții asupra dinților sănătoși.

Aici o sa vina o poza


Sistemul All-on-4/6

Este un metodă unică de protezare, concepută pentru persoanele cu pierderi totale sau parțiale ale dinților în combinație cu o resorbție osoasă pronunțată și imposibilitatea efectuării adiției osoase. Caracteristica principală a sistemului este utilizarea a doar 4 sau 6 implanturi dentare pentru a susține o lucrare dentară completă fixă.

Aici o sa vina o poza


Adiția osoasă

Este o procedură chirurgicală folosită pentru a reface osul pierdut și pentru a induce formarea de os nou. Scopul adiției osoase este pentru a oferi o bază solidă viitoarelor implanturi dentare, a mări zonele de os deteriorate și lipsă, și pentru a facilita creșterea de os nou.

CONTACTEAZĂ-NE

Specialiștii noștri de top așteaptă să te ajute!


VREAU O PROGRAMARE