IMPLANTOLOGIE

Implantologie Tehnica A-PRF


Tehnica A-PRF a fost dezvoltată în Franța de către dr. Choukroun (2001) și de atunci a fost constant îmbunătățită. Astfel că, în prezent, ea ne permite să obținem un produs minune utilizat pe scară largă în stomatologie, în special în implantologie și chirurgia orală.


VREAU O PROGRAMARE

 
TRATAMENT

Avantajul major al tehnicii A-PRF

(comparativ cu celelalte tehnici de concentrare a factorilor de vindecare) este folosirea produselor propriii organismului, fără niciun adaos de altă substanță în eprubeta recoltată. Membranele PRF nu conțin compuși chimici, deci nu prezintă risc alergic sau de respingere.

Tehnica A-PRF este utilizată pentru obținerea unei membrane naturale cu o concentrație mare de trombocite și factori de creștere care ajută la grăbirea vindecării în cazul implanturilor dentare sau a operațiilor de sinus lift. Ideea care a stat la baza dezvoltării tehnicii APRF este faptul că trombocitele joacă un rol foarte important în regenerarea tisulară, iar factorii de creștere și citokinele (proteine care ajută la comunicarea intracelulară) sunt esențiale pentru o vindecare rapidă și sănătoasă.

Fibrina bogată în trombocite se obține în mod natural prin prelevarea de sânge de la pacient și prelucrarea acestuia prin centrifugare. Această tehnică de bioregenerare nu utilizează preparea termică, cum fac alte tehnici similare și care nu este benefică produsului final. Tehnologia este 100% naturală și nu necesită nici un fel de adjuvanți sau compuși adăugați. Principalul avantaj este faptul că, odată introdusă membrana respectivă în organism, aceasta va elibera treptat factorii de creștere și regenerare tisulara timp de minim 7 zile, grăbind semnificativ perioada de refacere a țesuturilor după o intervenție chirurgicală.

CONTACTEAZĂ-NE

Specialiștii noștri de top așteaptă să te ajute!


VREAU O PROGRAMARE